// Izza


fick ett mail idag från min halv systers pappa. han skickade massvis med bilder på mina föräldrar när de va yngre som ja har tjatat på hur länge som helst. och här är några utav dom.


pappa med anita


mammy

sötaste systern ever

haha kan faktiskt bli lite smått irriterad på pappa när han tjatar på mig att ja är för mycket utseende fixerad när han va likadan?

skelett? inte snyggt.


grymt fin bild älskar blommorna


bruna jävel mamma

lady gaga - bad romance


godkväll gott folk!

//Izza

har precis sagt adjö till mina vänner som kom förbi. tror ja ska sova nu. ska hjälpa mamma med massa stuff imrg och plugga till prov.


/Candice

Tjatjaa (:
Idag vaknade jag upp vid 13h00 - käkade lunch med mamma och sedan dess har jag pluggat till historieprovet som vi har nästa vecka. Nu ska jag duscha, sedan ska jag och Yatsie hämta mamma på jobbet och kinamat.
Planen för ikväll är att spendera tid med mammut tills klockan är runt 22h00 - för då kommer Victor och hämtar upp mig (HAN FICK KÖRKORTET IGÅR :D) och så ska vi till hans hus med Sasha, Savvaz och Simon. Där ska vi förfesta - sippa lite drinkar och shisha - innan vi tar oss till Magnum Club där vi har beställt ett bord.
Vad ska ni göra ikväll?

Lots of Love <'3


omg omg stress!

//Izza

fy f*n vad jag inte har tid stressad hela tiden -Ohh good i love sthlm! ja ska följa med mamma till mörby för att se till att hon kommer fram utan skador. hon har nämligen ont i rygger hon kan knappt gå så nu ska hon på massage.

10.45 - följa med mamma till massör
13.00 - träffa bästavän Linnea i täby c
14.00 - träffa Aday i stan (gammal vän)
16.00 - träffa Joe

ja vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt ? typiskt mig..


/Sara

Hejsan, jag skrev för typ två dagar sen att jag hade köpt ett par coola tights av sammet inne på mq och en klänning som jag fortfarande tvekar på om jag ska köpa. Jag tog ialla fall en bild med klänningen på ska se ifall jag får någon kommentar om hur det ser ut osv. Min dag idag har varit ganska cool jag va på någon sån här vårdcentral för att väga isabelle min systers nya bebis hon är så jävla söt! guccigucciii* aa ialla fall  vi va där och sen gick vi och hämta busungen benyamin från dagis han var så söt när han gick ut och han såg mig sitta där hahaha tjockisen! Sen tog vi på honom kläder och som vanligt ska det vara lite problem med det jag muta honom med godis fast syrran betala för det vilket jag har skulldkänslor för jag skulle ha betalt för det men ja what ever gjort är gjort'. Sen gick vi hem till mig och åt och vänta på att mamma skulle komma hem från jobbet. Och det gjorde hon med vi käka soppa mums det var så himla gott tror inte det finns något kvar nu efter mig. Jag har faktiskt bara tagit det lungt idag med. Men imorgon ska jag ut med en killkompis och fika tror jag sen ska jag till Tamaras jobb ifall hon jobbar ska bli kul och störa henne lite. Senare på kvällen vet jag faktiskt inte vad som händer men något kul eller smarigt måste jag göra. Jag fick nyss tag på en vänn somjag inte har pratat med på ganska länge så jag ska nog ta och träffa min vänn över ett glas=) , Just nu sitter jag och lyssnar på CB på spotify vet inte varför jag är inte så stort fann av honom men men det funkar för mig han är bra=).  Jag har också kollat på en massa andra bloggar  och vad dom skriver om jo det finns allt möjligt där ute nu haha. Jag är nybörjare på det här så jag fattar inte så mycket om det men men det kommer med tiden. Jag har också kollat på film idag helt konstiga filmer och käkat godis. Ska lägga upp bilderna med för det var därför jag logga in och skrev lite =) puss och kram // Sara

Första bilden: Tightsen från mq i sammet  Andra bilden: Klänningen jag tvekar på. Tredje bilden : Jag och Isabelle<3

/ Candice

Nu har jag ätit och tittat po family guy po MTV.
Hade tänkt ta ett bad nu, är nervös inför om Victor fick körkortet eller inte! Men det for vi snart reda po.
Har hittat 2 st klänningar till Black&White festen - en fron Prada och en fron Atmosphere. Mer for ni inte veta! Det blir en hemlis fram till festen hur jag ska se ut (:

Tips om en bra ansikts tvol för kvinnor är denna fron Yves Saint Laurant



Ni kanske tänker att den är för dyr - men saken är den att den holler jättejätte länge! Jag använde den morgon&kväll i kanske sju monader. I längden kanske du t.o.m sparar pengar om du investerar i denna produkt.
Den heter " INSTANT PUR, Mousse Clarté Cleanser " om ni är intresserade :)


/ Candice

Jag vaknade för ungefär fyrtio minuter sedan. Tog ut Yatsie och nu är vi tillbaka i Victors hus :) Vi är ensamma här idag tills 16h00 ungefär för Victor är just nu och kör upp! Wohoo om han for sitt körkort - do ska vi köra överallt i hans nya bil (bilder po bilen kommer do han är tillbaka).
Vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt .. Tror att jag ska göra en ansiktsbehandling nu, laga lite lunch till mig och Yatsie sen .. 

Btw : ursäkta men Victors laptop har inte "bokstaven a med en prick över" That's why jag inte kunde skriva helt korrekt.


See you later, aligator
After while, crocodile
<3


will smith - men in black


den får mig på bra humör ;)


// Izzaaa

godmorgon godmorgoon!

//Izza

hej allihopa! idag är de ännu en rengnig dag men de skiter ja i ska ha kul ändå!

lite bilder från igår ( nej ja vet inte världens roligaste kväll men de fick träffa mina två nördar) :D

skarpäng

inne på toaletterna ( rösjö pizzerian) jag och linnea



Sedan drog vi över till enebyberg


/Sara

Hejsan svejsan, idag har det varit en riktigt skön dag. Jag åkte aldrig till ikea eller expert för att fixa det jag skulle idag utan jag la hemma och gjorde absolut inget alls! kändes skit skönt och bara ligga där och glo på tv. Men min bror va hemma med hunden idag den va så söt Chica heter den ur gullig hund men jävligt busig. När jag var med mamma i stan för typ två dagar sen så fastna jag på ett par skor jag måste ha som jag ger mig inte det är verkligen ett MÅSTE! så jag ska sticka iväg och köpa dom imorgon:). Hmmm jag ska köpa nya extensions imorgon med och en skinn jacka som jag såg. Kommer lägga upp bilder på det när jag har hittat min usb sladd. Jag har typ letat efter den hela dagen men jag ska fråga mamma sen när hon har vaknat upp. och en sak till en vana jag måste sluta med är att dricka så mycket cola (coca cola) för er som inte fattar. jag har druckit 4 liter cola idag det är helt sjukt sen käka jag en massa annat med hmmm candyholic eller vad man ska säga haha. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer men ni får lite mer av mig att läsa imorgon puss och kram // Sara Chica =)

/ Candice

Hey beauties!
Helt sjukt; har bara varit borta ifrån er tre och en halv dag och redan saknar jag er massor.
Iaf så låvade jag att jag skulle skriva mer igår kväll men jag hade middag med mina föräldrar och Victor och sedan gick jag och Victor på bio och såg Jennifer's Body (skitdålig film - se den inte) och när vi kom hem vid ett-tiden var vi så trötta och orkade inte sätta på datorn utan gick till sängs (a)
MEN! Jag köpte en ny vinterjacka :) Hade ju från början tänkt mig en svart pälsjacka men det får väl bli till jullovet. För denna Monclair jacka är bara såå 'threethousandandeight' haha.
Kollade på gummistövlar från Burberry men jag vet inte .. Jag tycker dom är jättegulliga; och praktiska när det regnar men .. Det är någonting som ändå får mig att tveka. Får gå tillbaka typ på torsdag och se hur jag känner inför dem då. Har även fått en jättesöt Burberry kjol! Och ett par nya svarta Uggs (stickat material)
Idag var jag i stan och träffade Natha och hennes italienska pojkvän. Sex månader idag! Innan middagen på Quick (fransk hamburgerbar) var jag och Victor på min favoritbar 'Sul Palco' och drack drinkar. MYYYS!
Nu är jag hemma hos honom och vi ska kolla på film. Vilken vet jag dock inte - men det visar sig snart.

ä l s k a r    er  ,   m i n a    ä n g l a r !


Min nya jacka från Monclair



me<3**

//Izza

hittade en bild på min mamma i något album som jag har på min gamla dator.



en bild på min ''broooor'' som ja trodde skulle stanna kvar i sthlm när ja kom hem men nej nej drog till libanpn :(



och slutligen en bild på den kaxigaste bruden i universum. saknaden är stor.


stress som vanligt

//Izza

jag har räknat ut att vi har 3 prov tills veckan efter höstlovet (alltså när vi kommer tillbaks)
*företags ekonomi
*historia
*naturkunskap

Lärarna är så dåliga på att komunisera med varandra tycker jag. nu har jag ingen aning om vad jag ska plugga på!!?

orkade aldrig skriva igår. ja visste att detta skulle hända! ja och mamma bråkar ständigt hela tiden. jaja nu tjatar hon på mig att ja ska åka och köpa tabletter till henne i täby c. chaio hörs sen.


saknar mina älsklisar



jag för ett år sen


/ Sara

Idag  vakna jag med lite huvudvärk. Satt uppe till 3-4 tiden igår med ett par vänner. Vi skulle ut men det blev inte av för att vi  var alldeles för trötta efter en stund. En sak som jag verkligen njöt av igår va att vi käka kebab pizza MUMS! säger jag bara. Det var ett tag sen man åt det fan helt sjuk innan bruka man käka det varje dag men nix inte nu för nu bor man i Gränna. Vet inte riktigt hur men jag och mina kompisar satt och snacka om McDonalds igår, är det så jävla gott som alla säger? Vi tyckte det innan det finns ju inte så värst många alternativ när man ska hem från allt klubbande så är det ju bara McDonalds som är öppet. För någon månad sen gick jag och Tamara och leta efter någonstans vi kunde äta förutom McDonalds vi stack till södervärns krog men nej kocken sluta vid 22 tiden fattar inte varför allt ska stänga så sent, så ett tips till er som äger något mat ställe ha öppet längre för jag älskar mat och det tror jag ni gör med =), och en annan sak med det känns skönt att vara hemma men det börjar kännas tråkigt på något sätt vet inte riktigt varför. Det kanske är att man saknar så mycket till skolan igen vilket känns konstigt för det har jag aldrig gjort innan jag har typ alltid hatat skolan fram tills nu, nu älskar jag det typ bara för jag har mina underbara tjejer där. Ja du, Jag försökte fixa bloggen med designen idag men jag fattar inget typ kommer behöva hjälp med det där och det med koder fattar jag inte iheller riktigt bra även om jag är ett dator snille. Jag behöver hjälp så om ni är med på att hjälpa till så skriv en kommentar om hur jag kan göra. Idag har min dag inte varit så speciell jag vakna vid 12 tiden sen gick jag ut med min mami en stund i stan här i Malmö. Jag köpte ett par super fina tights inne på MQ och så hitta jag en super fin klänning som jag funderar på att ha på mig på Black&White partyt. Men jag blev lite osäker men jag har trots allt en vecka på att bestäma mig vilket är sjukt bra. Jag vet inte om jag ska vara svart eller vit klädd det är det som är det själva problemet. vet inte vart jag kan hitta en snygg vit klänning någonstans. Men men nu sitter jag här framför min tv och ruttnar gör inget alls saknar min pojkvän hur mycket som helst har typ smsat med honom hela dagen. imorgon ska jag till ikea för att leta efter något nytt till mitt tråkiga rum, sen ska jag också till expert för att köpa nya högtalare till min dator. Nu ska jag fortsätta att kolla på tv sen ska jag gå och lägga mig Puss och Kram // Sara

/ Candice

Hej mina älsklingar!
Förlåt - jag vet att idag är söndag; jag har inte bloggat för min dator har varit hos doktorn. Men nu är den tillbaka : D
Idag ska jag till Smets Country - en jättestor affär full av Prada, Gucci, Burberry, Guess, Juicy Couture (plus hundra andra märken) för att leta efter

- en klänning till Black&White festen
- en ny vinterjacka
- burberry's gummistövlar
och
- dekoration till rummet i gränna

Mamma ska bara äta lunch och jag ska ta ut min lilla hund. Vet ännu inte vad som händer ikväll? Men Jag kommer blogga mer när jag kommit hem från Smets. Om jag hittat något så ska jag ta kort och lägga ut :)


Burberry's del i affären. MUMS 8)

[ tänker på er Sara, Felle & Izzi! ]


Spanien!

Nu har jag entiligen fått min internet:), jaja .. jag hadde inte tid at skriva igår förrat jag va och tog hand om min syrras 3 barn sen jick jag ut på stan och letade up nån suveners present til mina 2 best venner i spanien som jag låvade at jag skulle stöpa något till dom 2 vekor sedan..:) sen efter de åkte jag och min pappa och helsade på min farmor, hon lagade en riktight god middag till os alla! upskatta dom eldre man har kvar<3 , min farmor är 94 år gammal men pigg som jag har aldrig sett! jag jick och såv runt 12 tiden.

idag idag.. jag vaknade runt kl.10:30 , nu är det tid at flyga till spanien!! tilsst ska jag til mit sjära hemland<3:D
mitt plan går kl.2:30 til barcelona, sen måste jag byta plan till det som går kl.8:30 till marbella/malaga , tillsist är jag framme i malaga flygplats, sen tar jag en taxi hem till puerto banus , det tar ungifär en timme med bil. kl.12 ska jag springa ner till min kompis hus som bor rakt brevid mej och vi ska ha en film kvel tilsamans och prata om allla gamla minnen och det som vi har båda missat:) det ska bli super mysit :)







Jag saknar er redan skit myket " izzaa,Sara,Candicee!" <3 <3

jag skriver mer imoroon mina sjära bloggare<3
puss puss; Linnea Felicia Karstrom:).


idag=)

Hejsan, idag var min första hela dag jag va hemma med mamma. Men inte bara mamma var hemma utan mina systrar och deras barn så det va värsta babyboomet hemma. jag vakna över att alla skrek  gick upp satte mig vid mat bordet och prata om gamla minnen med min mamma. jag blir helt knäpp för att det är så mycket ljud över allt jag bor mitt i stan med så det är typ dubbel dos. Så jag tog på mig kläder sminka mig fixa håret och gick en runda i stan. sen kom jag på att jag skulle hämta mina skor som jag hade beställt från nelly.se. Så jag gjorde det med, sen sov jag en stund ringde till min kille och prata med honom om hur hans dag hade varit. Mina skor var super fina tyckr om dom ganska mycket men jag har mina favoriter och inga skor kommer att ta deras plats. Kommer att lägga upp en bild på skorna jag köpte idag helt okej passar till allt skor typ. saknar mina tjejer <3 (izza, felle och candies) Idag tror jag att jag ska ut och klubba lite men vi hörs imorgon =) puss puss
hot or not?  Hot ot Not?

lil wayne- hot revolver


kära stockholm

hej mina älsklingar och bloggläsare, jo nu är ja tillbaks till hemmatrakterna, fast är de verkligen likadant sedan ja lämna stället? nej naturligtvis inte. de finns folk som har dissat mig total och andra som jag inte har haft tid att träffa. man kan säga att när man bor så pass långt borta så kan man lättare välja ut vilka som är ens riktiga vänner.   
igår träffade jag mina vänner i området väldigt kul att se deras ansikten ingen :) de känns som att jag har varit på en väldigt väldigt lång semester bara. och idag va jag i täby centrum med donya shahin och linnea. sista chansen att träffa henne va idag eftersom hon åker till turkiet i morgon. 
tonight= träffa mina 2 bästavänner (Linnea Emma) som jag lovat dom för länge sen och råka få lite förhinder med en kille som jag också lovat att träffa. han blev lack men de står ja ut med. kallade mig bla för äckel falsk blabla ...så då säger ja bara bye bye nothing to have. TSS
hoppas ni kommer ha en trevlig kväll pusss// Izza
fest klänning från gina tricot. passar perfekt om man syr upp den lite. 199 kr

om en timme

vi e på bussen om en timme exaktooo!
sara- Malmö
Candice- Luxembourg
Felicia- Spanien
Izabelle- Stockholm
Olinda olinda (nej tack)

dagen låt! - what about us

hörde den första gången idag jävlar va ja älskar den :D

drar snart!

jag och felicia lämnar gränna vid tre tiden. ja vill så gärna komma hem men ändå stanna kvar. nu är de bara vi 4 kvar i huset av alla 9. 
felicia hade roligt

izza felle

//izza

godnatt

just nu sitter jag i candies rum och gör absolut inget annat än att skriva på bloggen och lyssna på candice lilla små bråk med sin pojkän i telvefon. de verkar inte ha de så bra just nu men jag hoppas de blir bättre när de får träffas på höstlovet. 

dags att slagga ska bara hämta felicia

btw
this is for you Shadie we really miss you. glömmer aldrig vårat första samtals ämne när vi börja snacka om eminems nya låt
 

/ izzaa

rihannas nya singel

//Izza

patetiskt..

ja tycker själv att han har förändrats sjukt mycket sen vi gjorde slut och han hamnade på ungdomsanstalt. fattar inte varför han vill ha så mycket status för just detta? att publicera hans namn och ansikte är väll inte de smartaste. (hittade detta på metro tidningen idag) 
 
de står ju '' jag vill att ungdomar förstår hur meningslöst det här är'' 
då säger ja- bullshit. om man öppnar tidningen och läser vad han kände för en man som han nästan dödade om inte till och med gjorde de.. så kände han - ingenting. 
i wish you the best 
// Izza

Nyheter nyheter!

sitter inne på mitt rum och bara tar de lugnt, väntar på att felicia ska komma ut ur duschen så hon kan ta bort sin säng (något jag inte vill) men de måste faktiskt städas i mitt rum. 
har två bilder på bengts lärar praktikant som smyger med någonting. -Hmm jag underar vad har gör!?
( bakom ångbåten) fotograf: Emma Pantzar

Gomorron'

Nu har jag haft min första lektion - samhällskunskap. Har nu tre timmars håltimme så jag ska passa på att sova lite .. Imorrn åker vi ju hem och som ni vet ska jag ju festa imorrn natt när jag kommer hem så jag får inte vara alltför trött!

Planen för imorgon:

Gå upp 07h30 - käka & springa ner till idrotten
Ha matte 09h50
Käka lunch 10h40
Gå hem och blogga
Hämta resväskan
Sitta på kebab'en med Izzi, Sara & Felle
Ta bussen till Nyköping 14h50 typ
Ta buss därifrån till Skavsta
Flyga från Skavsta till Frankfurt Hahn
Åka bil från Frankfurt Hahn till Luxembourg stad :D


Secret Garden - dit ska jag nog imorgon :)


CANDICE



Come back !

Idag är en sorglig dag ..
'S' har lämnat oss.
Men du lever kvar i våra hjärtan älskling,
glöm aldrig det!
Huset är tomt utan dig,
det känns i luften att du är borta.
Vi saknar dig galet.

The New Generation's Slim Shady


Aldrig utan sin iPod


- Oh Shady!
- OOh Candice .. (8)
[ btw: we still gotta record our song ]

CANDICE


läxis

nu är de läxis! candice knackade precis på och sa att ja är tvungen att plugga med henne. känner verkligen inte för att plugga! aja måste gå nu annars får ja ''stryk'' ;) 
får träffa bästisen på lovet :)

// IZzaaa

<3

Nu på Låvet ska alla 4 till våra hem stader eller lender<3.
jag ska nu till spanien..det ska bli skit kul at treffa alla gamla venner och min mamma och pappa , och specielt mina hundar!:) en chiwawa och en beagle,<3
men så klart så kommer jag at sakna candice izza och sara :(.
ja ja..



ikvell så blir det fult up med sporter igen stjejer..


Kl. 4.15 - 5.30  : Fotboll.
Kl. 8.00 - 9.00 : Volleyboll & Badmington
Kl. 9.00 - 10.00 : Handboll

som alla andra i grenna skolan saknar jag mina kompisar i spanien!  såatt nu legger jag up några bilder på mina "closest friends" <3





Svar om "N"

Vi har fått massor av kommentarer med frågan på varför "N" inte är kvar här i skolan längre. Men saken är den att vi får inte berätta andledningen så det är bara att sluta fråga, gott folk!
Tack så mycket (: ha en bra dag <3

/Candice


BFF!

Jag saknar min BFF( Best Friend Forever).. Hon är Malmö jag är i Gränna, hon är min dag och min natt hon är min sol och min måne.. aa fan haha skoja det är hon inte alls men jag saknar henne som FAN! Tamara heter hon förresten. Hon är 17 år gammal och är en riktig pärla. Jag kommer hem på fredag den 23 runt 20 tiden typ. men då ska hon inte vara med mig men det är bara för att jag inte orkar gå ut och festa samma dag för jag kommer att vara super trött. Men dagen efter kommer vi nog ses och senare på kvällen kommer vi partaja. Idag har jag varit jätte trött jag gick helt osminkad till skolan det brukar jag göra men idag va det "kaos".  Så jag har typ sovit hela dagen. men jag gick upp för att kolla när min älskling spela basket dom vann med 36-16 tror jag det va något. Han är världens bästa kille och jag tycker om honom super mycket härifrån till solen om inte mer! =) Men nu ska jag läsa färdigt den boken Alkemisten som den heter för vi har Sv uppsatts om den imorgon.
Puss Puss Sov gott folket!<3<3 // Sara


När jag, Tamara och Mike var på hipp en kväll mycket kul hade jag den dagen=) miss you guys

Yatsïe



Min älskade vovve - Yatsie. Har ni djur som ni älskar så djupt? Jag saknar min smaragd mer än någonting annat. Saknar henne .. Men om fyra dagar ser jag henne igen! Wohoo haha :)


Hon är professionell fotbollsspelare ...

// LOTS OF LOVE FROM   C A N D I C E


Skolan är slut för dagen! ←

Skönt! Skolan är slut för dagen .. Jag vet verkligen inte vad som händer med mig - jag är ständigt så trött. Som under mina tre håltimmar som jag hade idag så sov jag som en liten stock (ett uttryck som jag nyss lärt mig! *stolt*). Jag, Sara & Izzi har matteprov på onsdag så jag ska sitta uppe inatt och tisdag natt och plugga galet .. Har nämligen märkt att jag pluggar som allra bäst på natten när hela huset [för en gångs skull] är helt tyst och ingen/inget kan störa mig. Satsar på VG även i detta matteprov.

Igår stack vi alla fyra till kurden & ryssen på 'Vulkis' (= ett elevhem för killar) och kollade på The Kingdom. Kurden hade köpt popcorn, choklad, cola etc och det va jättemysigt (: Filmen föresten; den är jättebra! Ni måste se den.Efter filmen gick jag och felicia till handboll men när vi var där så va det låst? Vi blev så besvikna haha. Men istället kollade vi på killarna som spelade innefotboll. Dom var ganska sega faktiskt - dom kan bättre! Eller hur killar? (;
Eftermiddagens & kvällens schema:

○ Äta middag kl. 16h40
○ Duscha
○ Gå till kurden med Sara och kolla på film (han vet dock inte att vi kommer. Det blir surprise)
○ Plugga svenska & matte
○ Spela basket
och till sist
○ käka kvällsmacka och dricka té i köket och tjejsnacka lite innan det blir 'tyst tid' kl. 23h00 och alla måste vara på sina rum.


Vad ska ni göra ikväll?


btw - någon mer som saknar sommaren och värmen?


Brunnette or blonde? Coment please:)

Bruntt eller blont ?





Basketboll.

Idag ska alla stjejer träna basketboll, foratt den 29de november ska vi alla till stockholm och spela mot dom andra internat skolerna :) wooooooooooo<3

just nu sitter jag po mitt rum och kollar lite po datorn , sara izza och candice har lecion, men jag börjar inte tills klockan 12.30 , :)

ikvelll blirr det pluggg !!!

Pussss/ Feliciiaa:)<3







jay sean- ride it (remix)


hål timme

2 timmars håltimme! grymt skönt
inget speciellt händer idag. bara plugg vi får se

handboll för brudarna

just nu är det handboll för tjejerna men jag ska inte gå iaf eftersom jag är sjuk! yysh!

/izza



pluggdag= söndag

som sagt, söndagar är plugg dagar. ingen verkar plugga i huset just nu men jag ska faktiskt sätta igång :) duktiga mig. vi har precis varit och ätit brunch och får inte mat förens 16.30.
sara just nu

hampus blir tjej

den här dagen har närmat sitt slut för mig och felicia iaf. vi har satt ihop våra sängar och vi sover nog såhär ett bra tag framöver. pga av att vi titta på skräckfilm med skolan. ush va läskig den var! baserad på en sannhistoria . jag sprang ut då och då för jag kunde verkligen inte titta.
eftersom vi hade halloween dag passade Hampus på att klä ut sig som tjej (videon kommer snart) //izza
hampus i saras rum
mysigt :D 

morsning!

vaknade för ett tag sen med en rejäl förkylning och riktigt ont i ryggen. 
våra planer för idag är
  • vinna pumpa tävlingen
  • titta på skräckfilm med skolan och gå upp i skogen på någon tipsrunda
måste kila ska möta upp chaya och felicia 
// izza
bilderna från igår
candice och chaya
jönköping
izza felicia

mot jönköping

yees! nu är felicia jag och canidice snart sminkade och klara för att åka till jönköping. sara orkade inte som vanligt. vi ska självklart dra till donken och sen blir de chailatte :D det är nästan som att komma tbx till sthlm (NOT!)
latmasken sara och hampus som blir sminkad. 

i love you. /Felicia(:


Besta elevHemmet! berjsgorden<3


Sara och Hennes pojkven; hakim<3


Candice, Hanna Felicia Ipti:)<3

Skolaan:)


Elskar errrr <3

Tvettstugaaan<3 izza och ipttiiisam<3


Hejsannn<3

Idag har varit en väldigt normal dag för tjejerna i bersgården:) , vi har vaknat tidigt imorse för att börja lektionerna..:) sen åt vi lunch; fisk och potatis , mmmm:) med lite té på sidan<3..
vi slutar varje dag runt klockan 2.. sen efter det hittar vi 4 alltid på något tillsammans:).. klockan halv 5 är det middag varje dag, sen klockan 6-halv 8 är det läxis, då måste vi alla vara på våra rum och plugga.. tråkigt va?..
 men idag ska jag, sara och candice till handboll och volleyboll klockan 8 , det gör vi varje tisdag och torsdag.. SKITKULLL:D..
vi ska snart lägga upp några fler bilder på skolan och på våra sportiga extra aktiviteter som ni kan kolla in lite senare ikväll:)

Puussss/  Feliciaa<3

Detta e parken:)    Jag och Belll<3



Förlåt för allt jag stavade fel:/


torsdag

idag är de städ dag för allas elevhem och det är varje torsdag. 
skoluniformerna izza sara
felicia (ungefär 2 månader gammal)
izza shadie

Några foton från GrennaRitskinternat<3

Elskar Dejjjj<3jag och candice<3
 Felicia Och Izzieeeee<3

Felicia Och candice i Stockholm<3ii Stockholm, candice och Felicia..<3
Felicia, och victor, candices pojkven<3Felicia och victor, candcies pojkven..:)
Elskar dej gumman<3

8 dagar kvar, whiii

Om åtta dagar är vi alla påväg hem. Jag ska till Luxembourg, Felicia till Spanien, Izzi till Stockholm och Sara till Malmö. Jag har inte varit hemma på över två månader - så ni anar inte hur mycket jag längtar!
När jag landat i Luxembourg sticker jag direkt till stan för fest med mina kära vänner Jamil och Ebba - kommer säkert att träffa massor med andra människor också men de som jag saknar mest är ju just dessa två vackra människor. Har massor av planer .. Och bara få komma hem till mitt eget rum!
Kommer säkert att sakna Gränna - men jag vet ju att jag kommer tillbaka veckan därpå (:

Tänkte lägga upp en bild på Felle, Izzi & Sara nu - som är tagen första veckan i skolan och då det fortfarande var sommar.



Älskar er


medina - sagoland


tja tja igen..

Nu har vi varit på middag och kommit hem från fotbollen. Matchen mot sigtuna blev 2-2  vi skulle ha vunnit men det tredje målet blev off side, jävla skit asså! Andra matchen mot Victor Rydberg blev 1-6 till Rydberg. Imorgon ska dom spela mot Lundsberg jag hoppas att den matcher kommer att gå bra annars njaa bull läge liksom. Jag har tagit lite bilder på matcherna och ska sätta upp dom här så kolla ni hur mycket ni vill=) Men just nu sitter jag och Candice inne på mitt rum och snackar lite skit hihi*.. synes sen puss puss// Sara

Tja tja =)

Nu på morgonen stack tjejerna för att spela fotboll mot sigtuna som jag tror det stavas jag själv "latmasken" sitter kvar i huset och gör inget alls, men jag ska snart ner och kolla hur det går för dom. Ska ta lite bilder och så med så att vi kan lägga upp det på bloggen. Jag hoppas verkligen att dom vinner så vi har en sak att vara stolta över. Kommer skriva mer ikväll eller senare idag Puss puss / Sara

tonight

ikväll blir det bara film kväll med vännerna. finns inte så mycket så mycket att göra eftersom vi har fotbolls matcher i morgon mot de andra internaten (lundsberg och sigtuna) plus ett gymnasium i sthlm ( viktor rydberg)


Personbeskrivning-Felicia

Felicia är faktiskt en liten skitunge fast hon egentligen inte vill erkänna det. Hon är trotts allt bara 95a och dessutom yngst av oss alla i vårt hus. Hon skrattar åt nästan allt och har ett skit snyggt leende. Något som Felicia har svårt för är nog att säga nej till saker och ibland slutar det med att hon börjar böla...men då finns vi alla där för henne. För det är ju det vänner är till för eller hur? :) . glömde säga att Felicia är världsbäst på att stava de kommer ni nog att märka ;) skämt å sido, hon är genomsnäll och har ett hjärta av guld. hon är som en liten hundvalp som man aldrig kan bli sur på.
 3 ord att beskriva henne med skulle nog bli - sweety, lipsill & kexchocklad-beroende. 
 pussi puuuss

Personbeskrivning - Izabelle

Jag heter Felicia och jag ska göra en personbeskrivning av Izabelle 'Izzie' / 'Belle'.
Hon är den mest högljuda i huset - och är lite mongo av sig då och då, men hon har ett stort hjärta och tar alltid hand om oss när vi är ledsna. Som ni kan se så är hon en riktig snygging; brunt hår och superblå ögon. Man kan heller aldrig ha det tråkigt med henne. Hm, jag måste även erkänna att hon kan bli en riktigt kaxig bitch men det är det som jag älskar med henne! Hon känns som en storasyster för mig - vill aldrig att jag ska gråta - vilket som händer lite då och då .. Hon står alltid ut med mig när jag ligger och snarkar på hennes matta (:
Hennes favoritord är : "slicki", "meow", "gussi", "sydn" & "gumman". och om jag skulle behöva förklara denna vackra människa med tre ord skulle det vara = crazy , snygging & fotbollsproffs !



Personbeskrivning- Candice




Mitt namn är Sara då och jag ska göra en beskrivning av Candice, Candice är en super glad,snäll,het och rolig tjej som bor typ 2 meter ifrån mig hihi. Hon är blond och har blåa ögon som ni kan se på hennes bild. Candice kom till Grennaskolan från Luxemburg ganska coolt att träffa en människa som har en helt annan bild på livet. Hon är också en riktigt partypingla och lite nja "hemlis". hon kan också vara en total BITCH som alla här i huset vet. Hon är alltid fin och klär sig ganska bra faktiskt. Hon kan inte leva utan sina extensions hon säger att hennes extensions is the shit ( vilket jag tycker är bs).. Hon ser exakt likadan ut med eller utan men det är ju trots allt finns på henne fast man inte märker det. Hon är en riktigt maneater* hon är halv svensk och halv finsk. mycket bra blandning eftersom det blev en sån söt tjej som hon är. Candice är 17år gammal född 92 som mig då. Det var nog allt jag har och säga om henne eller ja hon är världens bästa granne med, bra musik smak och HET änu en gång till,, Puss puss!♥


Personbeskrivning - Sara

Hej det är Candice! Jag ska göra en personbeskrivning av Sara här och nu (:
Lille Sara, hon är den minsta till växten av oss alla men även den äldsta av oss alla. Hon har en härlig personlighet - hon är en sån där människa som är bestämd med att säga vad hon tycker och aldrig låta någon trycka ner henne. Hon är en äkta fest-prinsessa - älskar skyhöga klackar och minismå klänningar när hon går ut. Sara är en sån där som man känner tillit till och respekt för. Hon är rättvis; behandlar man henne bra, behandlar hon dig bra tillbaka. Men behandlar du henne inte bra kan du vara säker på att hon inte kommer att behandla dig bra heller. 'What goes around, comes around, but it will only hit you harder'. Vi älskar hennes skånska, den gör en stor del av henne på något sätt. Föresten är hennes föräldrar från Chile, men hon har växt upp i Malmö. Om man skulle behöva beskriva henne med tre ord skulle det vara med "bitchig, sexigfest prinsessa".

Kärlek <3



VÄLKOMMEN TILL BRUNDIES.BLOGG.SE

Vi är fyra tjejer som träffat varandra i början av skolåret då vi alla kom till Gränna Riksinternat. Här ska vi gå tillsammans i tre år, innan vi tar studenten. Vi tänkte nu att vi skulle göra en blogg så att alla våra kära vänner - och andra - kan följa vårt liv här i Småland. Vi kommer att publicera bilder och videos på stunder ur våra 'nya' liv. Vi bor i skolans bästa hus "Bergsgården"! Så, enjoy!

/Massa kärlek från Candice, Sara, Felicia & Izabelle

We are four girls that have met in the beginning of this school year when we all came to Gränna Boardingschool. We're going to go here for three years before we'll graduate. We thought that we should make this blog for all our friends - and everyone else - so that you can follow our lives here in Småland. We will publish pictures and videos of moments out of our 'new' lives. We live in the school's best house called Bergsgården! So, enjoy!

/Lots of love from Candice, Sara, Felicia & Izabelle


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0