kom precis hem/Izabelle

nu sitter jag på rummet och chillar gallet med mitt te. provet gick rekord dåligt haha så jobbigt! det enda som kan få mig på bättre humör är STOCKHOLM. jag drar dit på fredag. saknar mamma och syster. speciellt mina bästavänner adam linnea och donya.
felicia, jag. - på alla hjärtans dag ska vi till Gandolen (restaurang i stan) när alla andra går runt med sina killar är vi singlar och chillar med livet. 

uch äckel prov

har världens största prov om 10 minuter.

denna låt!


måndag

kom nyss in i mitt rum. vi har läxtimme som jag inte orkar gå på. det enda jag sitter och tänker på nu är att jag måste ha det där jobbet på NK högst upp på ett caffe tills sommaren. 

Städning!

Hej kära blogg-läsare!
Nu är det inte: Candice, Sara, Felicia eller Izabell... Nu är det Chaya deras lillasyster!
jag sitter inne i Candices rum, medans hon städar. Idag har jag chillatgallet!
jag gick upp imorse, och åt brunch, sen gick jag tillbaka till mitt elevhem Berghem.
Här i Gränna finns det inte så mycket att  göra på helger, och eftersom att det är söndag så kollade jag på film och tog tillbaka nya krafter!
Jag, Candice, Felicia och Izabell ska ner på fotboll om 15 min (: det blir jätte kul!
ha det så bra!
PÖZZZZZZZZZZ // Chaya Medina


This is meee :) <3


en mysig söndag//Izabelle

dagen började med sura miner precis som igår.. alla var typ sura på varandra. men vi löste det idag och nu ligger candice och sover bredvid mig. min gullunge! btw vi skippar middagen och kör på billys pan pizza istället!


haha så jävla sööt!
och den här lilla filuren som brukar sitta i mitt rum och rabbla upp alla nya bra r&b låtar sitter inte längre här och stör mig. det har gått ett tag nu och jag saknar honom så! Shadie kom tillbaks

!

linser
längtar redan att få komma hem till mina två busungar i skrapäng!

britney- Infectious 2010

härlig sång
Izabelle

RSS 2.0